1-) Sword skillerinden en üstteki serinin son skilli hiç açılmıyor.
Herkese merhaba. Sizlere cSro-R'nin 130Cap dosyalarını paylaşıyorum. Dosyayı ilk olarak Çinli bir arkadaş paylaştı. Aşağıda dosyaları ve görselleri veriyorum. Bizzat kurdum, test ettim. Bir çok temel özellik çalışıyor gibi görünüyor fakat buglu olan kısımları biraz fazla. Denedikçe bugları göreceğiz. Aşağıya gördüğüm bugları yazıyorum.
Gördüğüm Buglar:
2-) Oldukça fazla custom avatar var ve bir kaçında sorun gördüm. Büyük ihtimal diğerlerinde de vardır.
3-) 14DG silahlar ekli fakat parlamalar ve item özelliği (Sos,Moon,Sun) çalışmıyor. Öylece sadece bir şekilde duruyor.
4-) 14DG kıyafetleri çantaya aldığım gibi DC yedim fakat hepsini tek tek denemedim. Avrupa itemlerinin bir çoğunda bunu gördüm.
5-) Normal paylaşılan Csro ve Csro-R dosyalarında ekli olan Jangan ve Hotandaki NPC lerin bir kaçını bunda göremedim. Belki de bu sorun değildir.
6-) Pet2 ler Lv atladığında atladığını gösteriyor fakat sol üst kısımda hiç Lv atlamamış gibi görünüyor. Lv seviyesi değişmiyor. Ancak ışınlandıktan sonra son Lv'ini gösteriyor.
Uyarı Kutusu
Şimdilik gördüklerim bunlar. Bu dosyalar ile daha önce paylaşılan Csro-R dosyalarının arasında gördüğüm tek fark fazladan eklenmiş olan avatar,pet ve bir kaç özellik. Tabi net bir şekilde emin olmak için detaylı test etmek gerekiyor. Bunu da yavaş yavaş yapacağım.
Görseller (Devamını fırsat bulup sistemi test ettikçe getireceğim)
İndirme Linki: BANA TIKLA
Uyarı Kutusu
Dosyaların bilgisayarınızda çalışabilmesi için sistem dilinizin Çince (Geleneksel) olması gerekiyor.