|
-
04 Haziran 2016, 03:01
-
Aşağıdaki 12 üye MaxiGame isimli üyeye bu faydalı mesajı için teşekkür etti.
Anabeth, artis5111, BRHAN, Deepblue, Dinastia, DragonSoul, Eternity, ismailkozan, okcu35, pamuksefa, SagoKafKefMF, seyyah35
-
-
04 Ağustos 2016, 22:53
- ~Tesir Altında~
s.a phbot için "Direct: http://cdn.phbot.org/stable/14.3.8.zip" yerine en güncel sürüm için Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız. linkinden Full Download zip arşiv dosyasını indiriliebilir.
Eski Nickname xbox360 & xbox720
-
Aşağıdaki 4 üye Eternity isimli üyeye bu faydalı mesajı için teşekkür etti.
-
04 Ağustos 2016, 23:28
- MaxiGamer
Eternity Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
s.a phbot için "Direct: http://cdn.phbot.org/stable/14.3.8.zip" yerine en güncel sürüm için Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız. linkinden Full Download zip arşiv dosyasını indiriliebilir.
Adam haklı
-
Aşağıdaki üyeler sytgkdmr isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Arkadaşlar phbotu pvp için bir türlü indiremedim acaba yardımcı olur musunuz ?
if you have god on our side everything becomes clear

-
-
- MaxiGamer
Ellerinize sağlık Güzel Paylaşım
-
-
- MaxiGamer
Bot hala çalışıyormu acaba ve private serverlarda çalışırmı ? Bir aralar İbot vardı ne oldu ?
-
-
- I Robot
Civan34 Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Bot hala çalışıyormu acaba ve private serverlarda çalışırmı ? Bir aralar İbot vardı ne oldu ?
Evet bot hem iSRO hemde Private serverlarda çalışmaktadır. Private serverlarda genellikle oyun yetkilileri pHBot'u kapalı tutuyorlar. iBot devri kapanalı çok oluyor.
-
-
- MaxiGamer
BlackStyle Nickli Üyeden Alıntı
Evet bot hem iSRO hemde Private serverlarda çalışmaktadır. Private serverlarda genellikle oyun yetkilileri pHBot'u kapalı tutuyorlar. iBot devri kapanalı çok oluyor.
Cevap için teşekkür ederim peki private serverlarda kulanılabilen tavsiye edeceğiniz bir bot varmı ? hiç private oynamadım oyuna bayada ara vermiştim yeni açılacak private serverın birinde oynamak istiyorum o yüzden sordum ?
-
-
- I Robot
Civan34 Nickli Üyeden Alıntı
Cevap için teşekkür ederim peki private serverlarda kulanılabilen tavsiye edeceğiniz bir bot varmı ? hiç private oynamadım oyuna bayada ara vermiştim yeni açılacak private serverın birinde oynamak istiyorum o yüzden sordum ?
Ücretli olarak sBot, pHBot
Ücretsiz olarak ise mBot kullanılmakta.
Ücretsiz bot için ise buradan ulaşabilirsiniz. > Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Private serverlara buradan ulaşabilirsiniz. > Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
-
-
- MaxiGamer
3 kisi ortak almayi dusunuyoruz. Kardesim ben ve arkadasim. Kardesimle ben ayni internette, farkli pclerde oynucaz. Arkadasimda kendi internetiyle giris yapicak. Merak ettigm 3 umuzde phbotu alirsak kullanabikirmiyiz. Limiti kac ve limit siniri internet ip'sine goremi yoksa pc ip'sine goremi. Yardimci olursaniz sevinirim
-
-
- MaxiGamer
-
-
- MaxiGamer
S.a beyler Ph botu nasıl indirebilirim
-
-
- MaxiGamer
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız. sine girdikten sonra "Download"a tıklıyoruz. Gelen sayfada giriş yapıyoruz. Tekrar Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız. sayfasına gel ve tekrar "Download"a tıkladıktan sonra Latest Release konusu açılacak biraz aşağı inersen indirme linklerini görebilirsin.
daha başka indirme yöntemi vardırsa onu bilmiyorum.
kanarya117 Nickli Üyeden Alıntı
- - - Güncellendi - - -
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız. burada tüm güncel versiyonlar varmış bende şimdi buldum.
kanarya117 Nickli Üyeden Alıntı
-
-
- MaxiGamer
phbot nerden satın alıcaz bilen varmı
-
-
- MaxiGamer
biri bana yardım edebilir mi ph bot aldım giriş yapıorum çara giriyorum başlata tıklayınca otomatik olarak client gizleniyor ve o client acılmıyor fakat başka bi çardan mesaj atıyorum oyunda ama ben göremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
-