edx-Loader 6'nın güncel bir konusu ve anlatımının olmadığı için konuyu açıp sizleri bilgilendirmek istedim. Arşiv'de bazı dosyalar var ama linkleri kırık ve eski konulardı hepsi yenileyip sizlere de güncel linkleri ileteceğim. Aşağıdaki anlatım ve linklerden detaylara ulaşabilirsiniz.
Program Kurulumu
1. edxBypassSdLoader6 Dosyasını Yönetici olarak çalıştırıyoruz.
2. Add'ye tıklıyoruz ve kullancağımız Silkroad serverında Sro.Client dosyasını gösteriyoruz.
3. Multi Client'i tik (işaretleyip) Launch! diyoruz ve fazladan çarımızı oyuna sokabiliyoruz.
Not: Diğer detay bilgileri günümüzde hiçbir silkroad kullanıcısı kullanmadığı için açıklama gereği duymadım. Eğer diğer seçeneklerle alakalı bilgi almak isterseniz konu altından yanıtlayabilirim.
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız. Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız. Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
RAR Şifresi :
![]()