Bu bölüm çok boş kimse oynamıyor mu forumda? Troll yapanlar ve sadece kill almaya çalışanlar yüzünden kaybetmekten oldukça sıkıldık. Beraber quick yada ranked girmek isteyen varsa ekleyebilir. Explorer#21257
pureLove Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Günaydın Cemre'cim. Bana gece botting sonrası item vermeni özledim. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
Günaydın, tabi item ları alıp bir + basıyordun yine ezik kalan ben oluyordum
Mesaj Explorer tarafından (12 Mayıs 2017 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
Explorer Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Günaydın, tabi item ları alıp bir + basıyordun yine ezik kalan ben oluyordum
Bayadır girmiyordum foruma, yorum falan yazarken yazıyı sağdan sola doğru yazıyor şunu düzeltmenin bir yolunu söylesen çok makbule geçer
Grey#21139 sürekli oynuyorum. Neredeyse bir sene olmuş ama şansımı deneyeyim dedim. Bir de ''Nerden'' kısmında Fethiye görünce dayanamıyorum, yazasım geliyor...
Oh, my sweet summer child. What do you know about fear? Fear is for the winter, when the snows fall a hundred feet deep. Fear is for the long night, when the sun hides for years and children are born and live and die all in darkness.
freakx3 Nickli Üyeden Alıntı
bitti oyun
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her girdiğimde en az matchmaking için 5 DK bekletiyor, sabrım kalmadı benimde. Artık sabır simulator'e döndü.
*Hızlı söyleyen ben değilim yavaş dinleyen sizlersiniz hep*