LastWorld Online | 110 CAP | iSRO System | Hard Rate | Emek Server | Açılış 8 Mayıs !
Açıklama Kutusu Merhaba oyunumuz 4 Adet GameServer ile kuruludur ve Lag , Los olmayacaktır.
Uyarı Kutusu AÇILIŞ: 08 Mayıs Pazartesi 19.00' da Online
Açıklama Kutusu PH BOT ENGELLENDİ
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
CH DENGELEME SKİLL DÜZENLEMELERİNİ GÖRMEK İÇİN Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Mesaj mtknsry tarafından (08 Mayıs 2017 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.
Sebep: indirme lınklerrı yayınlandı.
Aşağıdaki 7 üye mtknsry isimli üyeye bu faydalı mesajı için teşekkür etti.
Gerek anlatım gerek sistem olsun bence güzel iş çıkarmışsınız. Sanırım tek eksik Roc. Eklemenizi tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım uzun süreli bir oyun olur. Başarılar
Aşağıdaki üyeler gageanıl isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
Yalnız varya süper star tanıtım olmuş adminler açsa anca bukadar güzel oyun açardı.. Vİa games ile bu oyun arasında takıldık karar vericez son güne kadar ama benim kararım %90 bu server yönünde.
Aşağıdaki üyeler Domestos isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
thelogitec Nickli Üyeden Alıntı
ch dengeleme gördümde ne gibi ch açsam faydası olur destek skilimi eklendi.?
Civan34 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba beta 30 nisan demişsiniz ancak indirme linklerini bulamadım ?
Merhabalar , efendim Beta Tarihini Cuma gününe erteledık bir kaç ekleme yapılacak ve Setup umuzun içeriği ayarlanıyor.
hoş bir oyun gibi gözüküyor davet de edildik gelmeyi düşünüyoruz fakat bazı sorunlar var facebook dan ilettiğimiz ilgilenirseniz seviniriz
|OttomanTurks|
Aşağıdaki üyeler trnaxsobi1905 isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
trnaxsobi1905 Nickli Üyeden Alıntı
hoş bir oyun gibi gözüküyor davet de edildik gelmeyi düşünüyoruz fakat bazı sorunlar var facebook dan ilettiğimiz ilgilenirseniz seviniriz
|OttomanTurks|
Bizi tercih ettiğiiz için teşekkür ederiz. Oyunda bol şans diliyorum yarın BETA'da görüşmek üzere...
Market fiyatları cidden uçmuş gidiyor üstüne %20 lik def,atk sc TL ile eklenmiş. Gerekli iletişmi kurmama rağmen olaya herhangi bir müdahale edilmemiş. Kısaca özetlersek :
SCler : 7.5 ₺
Pre 25 ₺
Devil 20 ₺
God Bles 15 ₺.
Kafadan başarılı olunmak isteniyorsa,geri kalınmak istenmiyorsa 60 + 7.5x4 = 90 tl aylık bir masrafı olacağını düşünüyorum.
Sadece 200 Tl ödeyene 25 tl bonus var 150 tl ödeyene bile yok.
Kısaca Oyun market bakımından pay to wine dayalı olmuş.
Ilk başta tercih etmeyi düşünüyorduk ekibim ile fakat gerek fiyatlar gerek önceden yayınlanan reklamların kaldırılması bizi tekrar düşünmeye teşvik etti.Yinede giriş yaparak oyunu denemeyi düşünüyoruz. Bol şans.
Mesaj 1912Seom tarafından (07 Mayıs 2017 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.
Oppps Nickli Üyeden Alıntı
Çok abartmanıza gerek yok dostum online sayısı neyse doğruyu söylemen yeter bunu senin serverda oynayan biri olacak söylüyorum yanlış anlama.
az bile sisirmis baskasi 1k yapiyor bana sen birtane sisirme olmayan server soyle ? durustlukse mesele kimse bu konuda real sayi kullanmaz ben dahi sisirme yapmistim 1700smc fotosu attim ama panelde 3k di oyun. oyuncu farkinda zaten her serverda oynayan oyuncu real sayiyi bilir
Mesaj nevfell tarafından (11 Mayıs 2017 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.