|
-
- MaxiGamer
-
-
-
- MaxiGamer
Hayırlı olsun
___ChoZeN___ Guildi olarak orada olacağız.
Beklemedeyiz...
#CHZ
-
-
- MaxiGamer
mavidis55 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun
___ChoZeN___ Guildi olarak orada olacağız.
Beklemedeyiz...
#CHZ
Aramıza hoşgeldiniz şimdiden.
Mesaj Spare tarafından (10 Mart 2018 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
-
-
-
-
- MaxiGamer
Saolun Hoşbulduk
-
-
- MaxiGamer
Konu güncellenmiştir. //
Güncellenmeye devam edecektir.
"CHZ" Hoş geldiniz, keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.
-
-
- zSRO Yetkili
ZSilkroad Ekibi olarak, Silkroad Private Server piyasasına elimizden geldiğince güven vermeye çalışmaya devam etmekteyiz. 
Sizlerin de katılımlarıyla sürekli büyüyerek, işimizi ciddiyete alarak güncellemelere devam ediyoruz.
1. Oyunumuz da demiştik kapanmayacak ve devam edeceğiz diye, 2 serverimiz de gelecek diye.
2. Serverimiz için de kapanmayacak yeni bir server daha inşAllah ilerleyen zamanlarda sizlerin istekleri doğrultusunda olabilir.
NOT: ZSilkroad Zenit sunucusunun sitesi güncellemededir. Akşam üzeri açılacak. ZSilkroad II. Sunucusunun siteside akşam saatlerinde devreye girecek.
-
-
- MaxiGamer
Sonunda script çizmek zorunda kalmayacağım emek sw buldum galiba .Download linki de ayın 16sında mı verilecek ?
-
-
- zSRO Yetkili
-
-
- MaxiGamer
Tanıtım çok yarım yamalak.Baştan sağma yapılmış daha iyi bir şekilde düzeltirsiniz umarım.
-
-
- MaxiGamer
KereWizz Nickli Üyeden Alıntı
Tanıtım çok yarım yamalak.Baştan sağma yapılmış daha iyi bir şekilde düzeltirsiniz umarım.
Eksiklerimiz var evet haklısınız. Bunları sürekli güncelleyerek, eklemeye devam edeceğiz.
---
Konuya Web Sitemiz eklendi. Linkler 16:00'da buraya eklenecektir.
-
-
- zSRO Yetkili
Mesaj GM Black tarafından (16 Mart 2018 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.
-
-
- MaxiGamer
Üyelik Alımları Açıldı! Açılışa son 30 dakika.
-
-
- zSRO Yetkili
Serverimiz 100+ Online ile dün saat 21:00'dan beri sorunsuz olarak devam etmektedir. Arşiv hatası alanlar .7z indirerek WinRAR'ları o şekilde açsın.
-
-
- MaxiGamer
Merhaba değerli SavorGame oyuncuları,
İlk 100 olan 10 kişi General rütbesine direkt geçiş yapacaktır.
Ayrıca 1. (10TL) 2. (5TL) 3. (3TL) ödülün sahibi olacaktır.
Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.
-
|
|