|
-
- MaxiGamer
-
Aşağıdaki 2 üye Dignitas isimli üyeye bu faydalı mesajı için teşekkür etti.
-
-
- MaxiGamer
Hayırlı olsun projeniz umarım herşey istediğiniz gibi olur. Başarılar..
-
Aşağıdaki üyeler Spark isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
GNGR Demirci Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun projeniz umarım herşey istediğiniz gibi olur. Başarılar..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Sizleri de aramızda görmek isteriz.
-
-
- MaxiGamer
Başarılı bir server olacağı bir önceki serverinizden dolayı aşikar beklemeye geçiyoruz umarız güzel bir server olur
-
-
- MaxiGamer
arslanbey34 Nickli Üyeden Alıntı
Başarılı bir server olacağı bir önceki serverinizden dolayı aşikar beklemeye geçiyoruz umarız güzel bir server olur 
Bu yolda bizimle birlikte yürümeyi seçtiğiniz ve değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
-
-
- MaxiGamer
Mastery 300 olmalı ve plus rate daha zor olmalı bence
-
-
- MaxiGamer
iboylmz Nickli Üyeden Alıntı
Mastery 300 olmalı ve plus rate daha zor olmalı bence
Merhabalar vaktinizi ayırıp önerilerinizi sunduğunuz için teşekkür ederiz. Öneri sunduğunuz özellikler ile alakalı bilgi verelim.
80 cap server yapısında STR'lere snow açtırmıyoruz. Çünkü snow açtıklarında yenilmez oluyorlar. Biz STR karakterlere İnt sınırı koyuyoruz ve snowu açamıyorlar.
Ancak Mastery 300 Cap olduğunda İntçi karakterlerin ezici bir üstünlüğü oluyor. STR karakterlerin hiç şansı olmuyor. Ve oyunda heryerde İNT karakterleri görüyoruz. 80 Capta STR karakter sevenler de oldukça fazla ve bu buildlerede şans tanımalıyız. Bu sebepten ötürü Mastery'nin 240 olmasını doğru buluyoruz. ( Her buildi oynamayı seven oyuncu var. Her buildin yapısına saygı duymalıyız.)
Plus rate ile alakalı görüşlerinizi anlıyorum ancak merak etmeyin kısa zamanda maximum artıya ulaşmış oyuncular olacağını düşünmüyoruz. Alchemy rateyi ekip olarak titizlik ile denedik.
Farklı öneri veya görüşleriniz olursa hepsine açığız
Mesaj Dignitas tarafından (08 Ocak 2020 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
-
-
- MaxiGamer
Oyununuzu başarılı bulduk ekip olarak gelicez konunuz güven verdi hocam bize inşallah keyifli oyun olur. Youtubede eski oyununuzun youtube videolarınıda. inceledik hoşumuza gitti. Umarım herşey güzel olur.
-
Aşağıdaki üyeler selman12 isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Bayadır sro oynamıyordum başta sağladığınız kolaylıklar beni mest etti bende başlıyorum Tebrikler güzel iş çıkarmışsınız
-
-
- MaxiGamer
selman12 Nickli Üyeden Alıntı
Oyununuzu başarılı bulduk ekip olarak gelicez konunuz güven verdi hocam bize inşallah keyifli oyun olur. Youtubede eski oyununuzun youtube videolarınıda. inceledik hoşumuza gitti. Umarım herşey güzel olur.
Oyunumuzun her kesime hitap etmesi bizim için önemli bir detay. Bu nedenle herşeyi empati kurarak hazırladık. Eski oyunumuzu incelemeniz bize güvenebilmeniz açısından olumlu bir adım olmuş. Şimdiden projemize siz ve guild arkadaşlarınız hoşgeldiniz.
- - - Güncellendi - - -
RaPSTaR16 Nickli Üyeden Alıntı
Bayadır sro oynamıyordum başta sağladığınız kolaylıklar beni mest etti bende başlıyorum  Tebrikler güzel iş çıkarmışsınız
Açılışı bizimle yapmanız doğru tercih olacaktır. Teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için
-
-
- MaxiGamer
Sonunda strye gerçek değerini veren oyunlar kalmışmı ya bıktık artık 80 caplarda intçilerden 2 yemekten çok sevindim hocam valla bu işi yapmışsınız seve seve oynıcam.
-
-
- MaxiGamer
cansemiz Nickli Üyeden Alıntı
Sonunda strye gerçek değerini veren oyunlar kalmışmı ya bıktık artık 80 caplarda intçilerden 2 yemekten çok sevindim hocam valla bu işi yapmışsınız seve seve oynıcam.
Her buildin oynanış keyfini düşünmek zorundaydık. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
-
-
- MaxiGamer
Konuyu inceledim server gayet güzele benziyor başarılar dilerim sanırım ben de başlayacağım
-
-
- MaxiGamer
Hayırlı Olsun güzel sistem orjinal i aratmıyacak şekilde tasarlanmış inşallah herşey istediğiniz gibi gider iyu başarılar dilerim
-
-
- MaxiGamer
Merhabalar çok güzel bir sistem bizde ekibimiz ile gelecegiz tüm delikanlı traderleri bekleriz
[sigpic]http://www.ressim.net/out.php/i724615_1hyyi9.png[/sigpic]
-