Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
server online
saat
web sitesi : Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
facebook : Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
discord : Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Mesaj cemoka5aaa tarafından (16 Şubat 2020 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.
Aşağıdaki üyeler cemoka5aaa isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
Chwihwa Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
paint terk serverlar hala açılıyor mu ya
En azından pvp server tanıtım konusu içinde böbrek kelimesi geçmiyor. Başlanır.
pureLove Nickli Üyeden Alıntı
En azından pvp server tanıtım konusu içinde böbrek kelimesi geçmiyor. Başlanır.
Olmayan karakterini satmaya çalışmıyor en azından. Duygu sömürüsü kazanacak!
Aşağıdaki üyeler Chwihwa isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
Bilgilendirme Kutusu Forum Bir Aile Yapısıdır Ailenin Sırtına Balta Vurmak Yerine Kol Kırılır Yen İçinde Kalır Demek Her Zaman Sizi Saygın Gösterecektir.
JCarlsberg Nickli Üyeden Alıntı
Başlığı her okuduğumda aklıma Cağ Kebabı geliyor.
çağsro yeni sever acılımı diye çağ sro düşündük yeni çağ anlamına gelmektedir. beni güldürdünüz hiç öğle düşünmemiştim efendim teşekkürederim.
- - - Güncellendi - - -
Mesaj cemoka5aaa tarafından (14 Şubat 2020 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.