|
-
- MaxiGamer
-
Aşağıdaki 5 üye Burak us isimli üyeye bu faydalı mesajı için teşekkür etti.
-
-
- MaxiGamer
Güzel sistem hayırlı olsun
-
Aşağıdaki üyeler Allies* isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Açıldığında ordayım
-
Aşağıdaki üyeler Lanuriel isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Gm ip limiti 4 yapsan olmazmı 2 kişiyiz evde bak donatede attım ??? Acil cevap bekliyorum
-
-
- MaxiGamer
Edit: Yanlış anlaşılma GM ile konuşulup düzeltildi mesajlar silinebilir.
Mesaj ReflexAction tarafından (04 Nisan 2020 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.
-
-
- MaxiGamer
ReflexAction Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Tamamen acemi bir ekip oyuncuyla ilgilenmiyorlar server bug dolu ilk günden nova staff düşmüş ben bunu discord a yazınca yalan söylediğimi iddia edip banladılar isteyen girip oyuna bakabilir bu sw den uzak durmanızı tavsiye ederim.
Nova staf düştü bug var Ulan dün defin konusuna öteki gün başka konuya karalayıp durdun beyinsiz velet nova düşmesi bug değil şans gerizekalı kaldıki senin oyuna başladığın bile meçhul sadece yalan söylemek için yazıyorsun..
-
Aşağıdaki üyeler Hasan Kaya isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Edit: Yanlış anlaşılma GM ile konuşulup düzeltildi mesajlar silinebilir.
Mesaj ReflexAction tarafından (04 Nisan 2020 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.
-
Aşağıdaki üyeler ReflexAction isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
hocam bende bir 18 yas hatasıdır aldı yürüdü gitti olmuyor. face sayfasında paylaşılanı yapıyorum yine olmuyor nasıl olcak bu iş bilen varsa bir yardım lutfen
-
Aşağıdaki üyeler uzooo isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
-
Aşağıdaki üyeler kimpaksa isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Nick : Jandark yeni gelen arkadaşları bekleriz ortam güzel
-
Aşağıdaki üyeler iqodas isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Harika bi ekip herşeyiyle çok ilgili. İlk serveri olmasına rağmen bu kadar sorunsuz bi sw görmedim tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum
-
Aşağıdaki üyeler ewrt isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Kardeşim hayırlı olsun gayet başarılı iş çıkarmışsın rakibiz ama dostluk daimidir bizde canı gönülden güvenilecek adamsın
-
Aşağıdaki üyeler Attrox isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Siz bu kibirli kafayla daha çok kişi kaybedersiniz. DC den uslübü düzgün şekilde derdini anlatan arkadaşımı banlamışsınız.
-
-
- MaxiGamer
-
Aşağıdaki üyeler hobaaaa isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
gelin arkadaslar güzel server
-
Aşağıdaki üyeler djnemo07 isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti: