|
-
- MaxiGamer
-
-
-
- Özel Görevli
-
Aşağıdaki üyeler Be Creative isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Keyifli bir çalışmaydı , başarılı bir oyun ve altyapısı var başarılar dilerim.
-
Aşağıdaki üyeler AlperYURUR38 isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Güzel tanıtım olmuş. Başarılar.
-
Aşağıdaki üyeler shwatzler isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
-
-
- MaxiGamer
-
Aşağıdaki üyeler MrWarlockk isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
-
Aşağıdaki üyeler nightwishq isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Tanıtım çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
-
Aşağıdaki üyeler NedSTARK isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
-
-
- MaxiGamer
Eskilerin sahibi tekrar geldi 110 cap bakımından uzun soluklu ve kalıcı bir oyun başarılar dilerim yeni ekip ve kadrosu ile vizyondalar ...
-
Aşağıdaki üyeler selo251 isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Sistem güzel. Beta süresi 07.04.2020-09.04.2020 arasın da uzatılsaymış daha verimli feedback sağlanabilirmiş.
-
Aşağıdaki üyeler baroo1 isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
selo251 Nickli Üyeden Alıntı
Eskilerin sahibi tekrar geldi  110 cap bakımından uzun soluklu ve kalıcı bir oyun başarılar dilerim yeni ekip ve kadrosu ile vizyondalar ...
Teşekkürler güzel yorumun içim
- - - Güncellendi - - -
baroo1 Nickli Üyeden Alıntı
Sistem güzel. Beta süresi 07.04.2020-09.04.2020 arasın da uzatılsaymış daha verimli feedback sağlanabilirmiş.
Teşekkürler. Betamız devam ediyor.
-
-
- MaxiGamer
- - - Güncellendi - - -
no thanks
- - - Güncellendi - - -
zapata34 Nickli Üyeden Alıntı
Bir önceki serverında 1 ay para kazanıp, donate azalınca server ile ilgilenmeyi bıraktın ve milletin oyunu bırakmasını bekledin. Şimdi virüs sebebiyle millet evde diye tekrar açıyorsun, yeni bir vurgun için.Burda başarılar, çok güzel katılıyorum vs yazan hesaplar kendinin, tanıdıkların ya da item yapıp sattıktan sonra serverdan çıkan, aynı anda 10 serverda oynayan, geçimini silkroadtan sağlayan tipler.Ayrıca konuyu açan hesap 1 gün önce açılmış, sözde yıllardır bu piyasada olan bir şahıs.Tekrar vurgun için açacağını tahmin ediyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordum. 16 Martta okullar tatil edildi, 17 Martta discorddan serverı satıyorum yazdın. 1.5 saat içinde Mehmet Yıldız’a devredildi yazdın. Namazın kazası olur, fırsatın kazası olmaz değil mi sana göre? Herkes evde hemen server açayım devrettim ayağına. Yemezler. Bu kadar kısa sürede güven ortamı nasıl oluştu, para transfer işlemi nasıl yapıldı? Az daha profesyönelleşmen lazım vurgun konusunda.
Bu serverda oynayanın kendisine saygısı yoktur.
çok haklısın. 10-15 tane "pay almadan gelmeyen" benim deyimim ile SATILIK BOŞ GUILDLERIN olduğu server. diğerleri gibi buda böyle.
Mesaj raQQa tarafından (12 Nisan 2020 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.
-
Aşağıdaki üyeler raQQa isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Biz ne zamandan beri Camilerimize minarelerimize "haç" işareti koyuyoruz..? Bu ne saygısızlık bu ne terbiyesizlik..
Her ışınlandığımda bu geliyor karşıma, Sen Değerlerimize hakaretmi ediyorsun..? Kime hizmet ediyorsun sen?

Mesaj Tufan07 tarafından (13 Nisan 2020 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
-
-
- MaxiGamer
Bence server sahibinin bundan haberı yoktur oncelıkle ve bu resımler kardesım vsro forumlarda paylasılan resimler Logosu koyup fark etmeden eklemiş olabilir görünce düzeltebilcek bir olaydır. Servera başarılar dilerim
-
Aşağıdaki üyeler ghosthunter35 isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti: