|
-
- MaxiGamer
Debit 110 Cap %100 PVP | Free Silk | Tek Kale! | Free Honor | Herşey Ücretsiz!
Mesaj forbidden tarafından (07 Mayıs 2020 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.
-
Aşağıdaki üyeler forbidden isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
-
- MaxiGamer
Çok iyi bir server hiçbir sıkıntısı sorunu yok en iyi en eğlenceli pvp serveri denilebilir
-
-
- MaxiGamer
efsane geri dönmüş eskiden oynamıştım güzeldi.
-
-
- Çeviri Takımı
Sanırım zamanında oynamıştım, başarılar
-
-
-
-
- MaxiGamer
hocam tanıtımda o şekilde yazıyor virüsten dolayı ve kasmakta zorlanan vakti olmayanlar için 1gold yaptık , ip limit 2
-
Aşağıdaki üyeler forbidden isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Açın şunuda akın edelim millet bıktı emek serverlarda boş vakit geçirmeye. Sanırım yeni trend pvp serverlar olacak.
- - - Güncellendi - - -
Build düzenlemesi nasıl ? Skiller hızlandırılmış mı. Bu konuda daha net bilgiler lazım ona göre bir build kurmak lazım.
Mesaj raQQa tarafından (30 Nisan 2020 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
-
Aşağıdaki üyeler raQQa isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
raQQa Nickli Üyeden Alıntı
Açın şunuda akın edelim  millet bıktı emek serverlarda boş vakit geçirmeye. Sanırım yeni trend pvp serverlar olacak.
- - - Güncellendi - - -
Build düzenlemesi nasıl ? Skiller hızlandırılmış mı. Bu konuda daha net bilgiler lazım ona göre bir build kurmak lazım.
hocam standart
110cap ch 440 eu 240
server dengesi bozaacak tüm skiller kapalı
UPTADE
STR İNT UNİQUELER EKLENDİ
-
-
- MaxiGamer
Öncedende görmüştüm biraz girip oynama fırsatım oldu, başarılar.
-
-
- Atıldı
zamanında keyifle oynadıgım bir serverdı tekrar acılması iyi oldu
-
-
-
- MaxiGamer
Pill bug aktif demişssiniz warlock dagger karakter kullansak sıkıntı mı olacak sımdı
-
-
- MaxiGamer
Sizlere daha kesintisiz ve stabil bir oyun sağlamak adına guardımızı MaxiGuard'a geçirdik.

- - - Güncellendi - - -
aykutex Nickli Üyeden Alıntı
Pill bug aktif demişssiniz warlock dagger karakter kullansak sıkıntı mı olacak sımdı
hocam sıkıntı olmaz stunun calısır zaten critle tek atıyor ama zehir atmaz
-
-
- MaxiGamer
Hayırlı uğurlu olsun server. Önceki oynadığım serverı bırakarak arkadaşlarımla beraber burada olacağız artık. Umarım uzun süre giden bir server olur ve güncelleme gelecek yenilik gelecek deyip beceremeyen bütün serverın tl ile aldığı devillerini silen yetmezmiş gibi üstüne bunu düzeltemeyip bütün serverı charları itemleri coinleri goldları her şeyi sıfırlayan emek hırsızlarının serverı gibi olmaz. Biraz doluyum da bunları da yazayım dedim illa ki uğrar bu konuya o sayın beceriksiz gm. Tekrardan hayırlı olsun 17:00 ı bekliyoruz.
-
Aşağıdaki üyeler Franck Ribery isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Franck Ribery Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı uğurlu olsun server. Önceki oynadığım serverı bırakarak arkadaşlarımla beraber burada olacağız artık. Umarım uzun süre giden bir server olur ve güncelleme gelecek yenilik gelecek deyip beceremeyen bütün serverın tl ile aldığı devillerini silen yetmezmiş gibi üstüne bunu düzeltemeyip bütün serverı charları itemleri coinleri goldları her şeyi sıfırlayan emek hırsızlarının serverı gibi olmaz. Biraz doluyum da bunları da yazayım dedim illa ki uğrar bu konuya o sayın beceriksiz gm. Tekrardan hayırlı olsun 17:00 ı bekliyoruz.
Hocam sizler için en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz.Sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız
-