|
-
-
-
-
- ~More Than Blue~
-
Aşağıdaki üyeler Deepblue isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
official için kapatıp pvp için açık bırakması tam bir komedi değil mi ya
-
-
- GRAFİKER
Taş atıp kolumu yoruluyor açık bıraksın kendi afk kalsın ş.d
-
-
- ~More Than Blue~
-
-
- Özel Üye
12 yılda emeklilik
-
-
- Kurucu
Ben hala ''şaka lan şaka'' demesini bekliyorum.
Terk-i Diyar eylesem olmaz. kalsam hersey sabrımı zorlar. ne yapacağımı bilemedim.
Hadi diyelim herseyden caysam, varlık benden caymaz haspam, ne yapmalıyım bilemedim..
-
-
- MaxiGamer
megapp95 Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
official için kapatıp pvp için açık bırakması tam bir komedi değil mi ya 
Güncelleme yapmıyor pvpde. İndir satın al devam et başka bişey yspmıyor 
- - - Güncellendi - - -
Terk-i Diyar Nickli Üyeden Alıntı
Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız.
Ben hala ''şaka lan şaka'' demesini bekliyorum.
Arkadaşla anlaştım abi char başına 200 m ver phbot ayarlarını yapayım diyor
if you have god on our side everything becomes clear

-
-
- Kurucu
CorleonMAFIA Nickli Üyeden Alıntı
Güncelleme yapmıyor pvpde. İndir satın al devam et başka bişey yspmıyor
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşla anlaştım abi char başına 200 m ver phbot ayarlarını yapayım diyor 
Bana ver bende yaparım
Terk-i Diyar eylesem olmaz. kalsam hersey sabrımı zorlar. ne yapacağımı bilemedim.
Hadi diyelim herseyden caysam, varlık benden caymaz haspam, ne yapmalıyım bilemedim..
-
-
- MaxiGamer
Aslında Alternatif bir BOT çıkartmak için tam zamanı bu işten anlayan yazılımcı arkadaşları konuya davet edelim bu bir fırsat bence.
@Değerli ziyaretçi linkleri görebilmek için siteye üye olmalı eğer üyeliğiniz varsa üye girişi yapmalı ve konuya düzgün bir yorum yapmalısınız. Senin düşüncen nedir fırsat olabilirmi ?
Mesaj Siannodell tarafından (25 Kasım 2020 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.
-
-
- MaxiGamer
Demek ki resmi isro serverlar da kapatılıyor olabilir. Bu s-bot'un cidden joymax ile alakası olmadığını düşünen yoktur heralde. Ne paralar döndürdü 10 senedir. Millet silkten fazla parayı bota harcadı. joymax o kadar parayı kolay kolay bir tane botçuya bırakmaz.
-
-
- MaxiGamer
Terk-i Diyar Nickli Üyeden Alıntı
Bana ver bende yaparım 
Hahahaha neden olmasın
if you have god on our side everything becomes clear

-
-
- ~More Than Blue~
-
Aşağıdaki üyeler Deepblue isimli kullanıcıya bu faydalı mesajı için teşekkür etti:
-
- MaxiGamer
Deepblue Nickli Üyeden Alıntı
Hiç bir bot SBot'un yerini tutamaz. Bkz. Phbot yıllardır var alternatif olarak ama halen bir SBot değil olamaz da. Alternatif bot yapılırsa ancak phbot'a alternatif olur Sbot'a alternatif yazacak düzeyde bilgili birini tanımıyorum.
Alternatif bot derken piyasadaki yaşanacak olan boşluğu fırsata çevirme fikri idi benimkisi tabiki yapılacak olan bot bir sbot olamaz bu çok zaman alır.
-
-
- ~More Than Blue~
-