OVH & INTERNATİONAL SERVER ! BETA FORTRESS WAR !
Mesaj HallowenS tarafından (25 Ocak 2021 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun güzel bir proje bizde guildimizle yer alacağız #Bangi_Time <3
HallowenS
Oyunun tanıtımı kalite kokuyor sistemi harika drop olması ve aktiviteler bol şimdiden başarılar
Tanıtım gerçekten şahane olmuş kısa ve öz profesyonel çalışma umarım karşılığını alırsınız.
Gayet başarılı bir server olmuş Şimdiden başarılar dilerim
TESADÜF DİYE BİRŞEY YOKTUR !
HallowenS, kmrukzi, Senseyy
Mükemmel olmuş elinize sağlık, başarılar dilerim
Art on the frame is a work of art that is beaten ...
HallowenS, kmrukzi, Reactor
Çok Güzel Bir Proje OLucağindan Eminiz Şimdiden Hayırlı Olsun ♥
Hayırlı olsun projeniz hiç erinmedim hepsini okudum tek manasıyla elleriniz dert görmesin süper olmuş oyun
Elinuze saglik guzel proje olmuş Acilista ordayim
IMMORTAL
HallowenS, kmrukzi
Güzel düşünceleriniz ve Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz 29 Ocak'ta görüşmek üzere... - - - Güncellendi - - - Tanıtım Konusu Güncellenmiştir. - - - Güncellendi - - - Teşekkür ederiz başarılar - - - Güncellendi - - - Teşekkür ederim iyi oyunlar - - - Güncellendi - - - erhnakn35 Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun güzel bir proje bizde guildimizle yer alacağız #Bangi_Time <3 Teşekkür ederim başarılar
Mesaj HallowenS tarafından (04 Ocak 2021 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.
sabırsızlıkla bekliyoruz başarılar ...
HER FANİ ÖLÜMÜ TADAÇAKTIR
Herzamanki gibi bu serverinde'de başarılı olacağını biliyorum canı gönülden herkes oynayabilir
kmrukzi Nickli Üyeden Alıntı sabırsızlıkla bekliyoruz başarılar ... Teşekkürler Sizede Başarılar. - - - Güncellendi - - - simiramis1985 Nickli Üyeden Alıntı Herzamanki gibi bu serverinde'de başarılı olacağını biliyorum canı gönülden herkes oynayabilir Güzel düşüncenizden ve desteğinizden dolayı teşekkürler
Süper tanıtım yaaaaa başarılar
selenay Nickli Üyeden Alıntı Süper tanıtım yaaaaa başarılar Teşekkür Ederiz.